Koppert & Cress

Datum: 26 november | 13:30 - 22:00

Locatie: Westland

Lid worden

Een onvergetelijke experience bij Koppert & Cress!🌱

Op afgelopen donderdag hebben wij een uitstapje gemaakt naar het Westland, waarbij we een exclusief kijkje achter de schermen kregen bij Koppert & Cress🌸. Tijdens de experience tour kregen we een interessante rondleiding door hun distributieruimtes en kassen, waarbij we getuige waren van hun innovatieve werkwijze, die ook volgens onze leden écht inspirerend was.

Na de rondleiding werden we getrakteerd op een voortreffelijk 5-gangen diner. Elk gerecht was met zorg samengesteld met behulp van de producten die Koppert & Cress zelf kweekt in hun eigen kassen, zoals te zien is op de foto’s die hieronder zijn bijgevoegd.

De avond werd afgesloten met een informele borrel, waar we gezamenlijk hebben nagepraat over de ervaringen van de dag.

Onze dank gaat uit naar Koppert & Cress voor het bieden van deze unieke gelegenheid!

Hiermee sluiten we het kalenderjaar af als het aankomt op evenementen, maar 2024 staat al om de hoek en de businessclub zal in het aankomende kalenderjaar flink uitgebreid zijn qua leden. We kunnen niet wachten om alle nieuwe gezichten te verwelkomen op ons eerste evenement.

Speciale dank naar onze sponsoren van dit kalenderjaar en alle aanwezigen:

Sponsoren: Jointly Heroes Staat Makelaars HLPC Expertise bv. Aircoland ALLY Creative Agency BG Landscaping Dare IT B.V. MK Vastgoed

Aanwezigen: Marco Harijgens Milan Teerenstra Robin Kesting Gabriël Sallé Miranda Kits Robin Schulp Brigitte Dusseldorp Maik faber Larissa de Wijn Erik van der Steen Chantal van Steenoven Willem Stegink