Boatlife Amsterdam

Datum: 6 juli, 16:30 - 22:00

Locatie: NDSM Pier, Amsterdam

Lid worden

Bekijk nu de nieuwe aftermovie van Boatlife Amsterdam🛥️!

We nemen jullie nog een keer mee terug naar 6 juli met deze gave aftermovie. In de video is goed te zien dat we het enorm naar ons zin hadden op de boot.

Zodra we aan boord waren, werden we verwelkomd door de heerlijke geur van uitmuntend samengestelde sushi die op een prachtige manier was gepresenteerd. Naast de sushi, werden er ook warme hapjes geserveerd om van te smullen. Uiteraard was er ook een scala aan lekkere wijnen en goed gekoeld bier om de avond geslaagd te maken🥂.

Met ons glas in de hand en een brede glimlach op ieders gezicht, gleden we langzaam door de betoverende wateren van Amsterdam. De zon zakte langzaam naar de horizon terwijl we genoten van elkaars gezelschap en de bruisende sfeer🔆.

De boot beschikte over voldoende ruimte om te genieten van de gezelligheid van de groep en gaf tegelijkertijd ruimte voor zakelijk overleg voor degenen die dat wilden. Een perfecte balans tussen informele samenzijn en waardevolle zakelijke interacties.

Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en tot snel op het volgende evenement!

Sponsors: Jointly Heroes Staat Makelaars Aircoland ALLY Creative Agency HLPC Expertise bv. Dare IT B.V. BG Landscaping MK Vastgoed