Sky is the Spirit

Datum: Donderdag 25 mei | Tijd 16.00 tot 21.00 uur

Locatie: Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam

Lid worden

🌟 Terugblik op een unieke ervaring! 🍫✨

Beste leden van Business & More by Veva,

Onlangs hebben we een buitengewone dag beleefd die buiten onze comfortzone lag, maar grotendeels als positief werd ervaren. Op 25 mei namen we deel aan een bijzondere cacao ceremonie, een ervaring die we niet snel zullen vergeten.

De ceremonie werd georganiseerd door Yolentha Ram. Samen met gelijkgestemde professionals kwamen we samen in een serene setting om deel te nemen aan deze unieke gebeurtenis. Hoewel het misschien niet voor iedereen vanzelfsprekend was, hebben we ons laten meeslepen door de bijzondere sfeer en het avontuur.
De dag bood ons de kans om nieuwe ervaringen op te doen en onze grenzen te verleggen. Het was inspirerend om te zien hoe we samenkwamen en een gevoel van eenheid creëerden, ondanks de onbekendheid van het evenement.

We kijken met een glimlach terug op deze dag en willen onze dankbaarheid uitspreken aan iedereen die deze ervaring met ons heeft gedeeld. Samen hebben we laten zien dat buiten onze comfortzone stappen ons nieuwe inzichten, groei en positiviteit kan brengen.