Koppert & Cress

Datum: 26 november, tijd volgt

Locatie: De Poel 1, 2681 MB Monster

Lid worden

Op 23 november vindt ons 4de evenement alweer plaats, en dit doen we bij niemand minder dan Koppert Cress.

Koppert Cress is een bijzonder bedrijf dat zich bezighoudt met de teelt van bijzondere en smaakvolle microgroenten, eetbare bloemen en kruiden. Het bedrijf is gevestigd in Monster, Nederland, en heeft wereldwijde bekendheid verworven door hun innovatieve benadering van de gastronomie.

Koppert Cress werd opgericht in 2002 door Rob Baan en is sindsdien uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige, verse producten aan gerenommeerde restaurants, hotels en culinaire professionals over de hele wereld. Hun producten worden vaak gebruikt om gerechten een unieke en verfijnde twist te gevenšŸŒŖļø.

Wat Koppert Cress onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke teeltmethoden. Ze maken gebruik van verticale teelt en speciale kasomstandigheden om het hele jaar door verse en gezonde gewassen te producerenšŸŽ‹. Hierbij maken ze gebruik van geavanceerde technologieĆ«n, maar altijd met oog voor milieu- en sociale verantwoordelijkheid.

Wij zullen met onze leden gaan genieten van het verhaal van Koppert Cress gecombineerd met een exclusief gangen diner! Meer informatie omtrent dit event volgt nog.