Boatlife Amsterdam

Datum: 6 juli, 16:30 - 22:00

Locatie: NDSM Pier, Amsterdam

Lid worden
Boatlife Amsterdam, een evenement door Business & More by Veva

Beste leden van Business & More by Veva,

Het is tijd om het zakelijke leven even achter ons te laten en te genieten van een ontspannende en gezellige dag op het wateršŸŒž. Wij zijn trots om het evenement “Boatlife Amsterdam” aan te kondigen! Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 6 juli en we verzamelen ons om 16:45.

Tijdens dit exclusieve evenement zullen we een boottocht maken door de welbekende wateren van Amsterdam. We gaan lekker borrelen, feesten en ontspannen, terwijl we genieten van het prachtige uitzicht op de stad vanaf het water. En dat is nog niet alles! We hebben een top DJ uitgenodigd om de sfeer er goed in te brengenšŸŽ§. Uiteraard zijn er ook hapjes en drankjes aanwezig.

De opstaplocatie wordt nog bekend gemaakt, maar we kunnen alvast beloven dat het een onvergetelijke dag gaat worden. Bovendien is dit de perfecte gelegenheid om introducƩs mee te nemen en hen kennis te laten maken met onze businessclub en haar leden.

Dus markeer de datum in je agendašŸ“† en bereid je voor op een dag vol plezier en ontspanning! Als je meer informatie wilt of vragen hebt over het evenement, stuur ons gerust een bericht.

Met vriendelijke groet,

Business & More by Veva