Zakelijk netwerken in een informele sfeer via Business & More by Veva

Lid worden

Events organiseren waarbij ontmoeten, netwerken, inspiratie en plezier door elkaar lopen. Dat is wat Veva Romijn voor ogen had toen zij een jaar geleden Business & More by Veva startte. “In een informele sfeer worden waardevolle contacten gelegd”, vertelt Veva.

Business & More by Veva is een netwerk dat ondernemers vanuit heel Nederland met elkaar in contact brengt. “We organiseren zes keer per jaar uiteenlopende events en activiteiten, waarbij plezier en ontmoeten voorop staan”, zegt Veva. Bij de 28-jarige Almeerse zit het plannen en organiseren in het bloed. “Ik heb ook altijd in de hostess-branche gewerkt en heb momenteel een fulltime baan als Personal Assistent. Ik vind het heerlijk om evenementen te organiseren en daarmee mensen samen te brengen.” Na jarenlang mee te hebben gelopen bij andere businessclubs en events, begon het bij Veva ook te kriebelen. “Met de oprichting van Business & More by Veva komt mijn droom uit om een eigen bedrijf te beginnen. Een jaar geleden ben ik begonnen met werven en inmiddels hebben zich al veertig leden aangesloten.” Haar streven is om in het nieuwe jaar de vijftig leden te passeren.

Ondernemers verbinden

Met haar businessclub wil Veva succesvolle en ambitieuze ondernemers met elkaar in contact brengen en verbinden. “Zij kunnen elkaar ondersteunen en zakelijk versterken. Naast ontspanning en plezier draaien de events natuurlijk ook om netwerken, inspiratie opdoen en het delen van kennis, maar in een informele sfeer.”

Events

De events die worden georganiseerd zijn heel divers. “Zo hadden we dit jaar een kookworkshop, waarbij de deelnemers onder leiding van professionele chefs van Keizer Culinair een heerlijk diner klaarmaakten. Als je zo samen aan het koken bent, leer je elkaar op een heel andere manier kennen en kom je tot andere gesprekken. De sfeer was fantastisch”, blikt Veva terug. “Totaal anders was een spirituele sessie om ondernemers uit hun comfortzone te halen en op een andere manier naar dingen te laten kijken. Ben je als ondernemer op de goede weg? Ga je niet voorbij aan jezelf en aan de doelen die je had gesteld? Het is goed om daar af en toe bij stil te staan.”

Maatschappelijk betrokken

Komend jaar staan er weer uiteenlopende evenementen op het programma. Zo wordt er opnieuw een kookworkshop georganiseerd en staat er onder andere een buitenlandse trip op de planning. Daarnaast voelt Business & More by Veva zich ook maatschappelijk betrokken. “Wij willen op bijzondere wijze aandacht vragen voor goede doelen of lokale initiatieven. Wij vragen onze leden dan ook welke doel of initiatief zij een warm hart toedragen. Zo willen we meer doen dan business alleen.”

Bedrijven zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij Business & More by Veva. Ga voor meer informatie naar de website of stuur een mail.

Business & More by Veva
[email protected]
https://businessandmorebyveva.nl